Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek kalendrų
- 1 vienetas obuolių
- 50 gramų slyvų (džiovintos)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 kilogramas kiaulės išpjovos
- šiek tiek druskos
- 100 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos išpjovą įpjauti išilgai. Iš vidurio išimti dalį mėsos, ištrinti pipirais, kalendra ir palaikyti šaldytuve 1 val.
Išpjautą mėsos dalį sumalti. Obuolį ir slyvas supjaustyti, sudėti į maltą mėsą kartu su kiaušiniu. Grybus supjaustyti, apkepti ir taip pat sudėti į mėsos faršą. Viską sumaišyti.
Ištaukti iš šaldytuvo kiaulienos išpjovą, sukimšti faršą, stipriai suvynioti su siūlu ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 1-1,5 val.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek kalendrų
- 1 vienetas obuolių
- 50 gramų slyvų (džiovintos)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 kilogramas kiaulės išpjovos
- šiek tiek druskos
- 100 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos išpjovą įpjauti išilgai. Iš vidurio išimti dalį mėsos, ištrinti pipirais, kalendra ir palaikyti šaldytuve 1 val.
Išpjautą mėsos dalį sumalti. Obuolį ir slyvas supjaustyti, sudėti į maltą mėsą kartu su kiaušiniu. Grybus supjaustyti, apkepti ir taip pat sudėti į mėsos faršą. Viską sumaišyti.
Ištaukti iš šaldytuvo kiaulienos išpjovą, sukimšti faršą, stipriai suvynioti su siūlu ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 1-1,5 val.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą