Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kalendrų
  • 1 vienetas obuolių
  • 50 gramų slyvų (džiovintos)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 kilogramas kiaulės išpjovos
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos išpjovą įpjauti išilgai. Iš vidurio išimti dalį mėsos, ištrinti pipirais, kalendra ir palaikyti šaldytuve 1 val.
    Išpjautą mėsos dalį sumalti. Obuolį ir slyvas supjaustyti, sudėti į maltą mėsą kartu su kiaušiniu. Grybus supjaustyti, apkepti ir taip pat sudėti į mėsos faršą. Viską sumaišyti.
    Ištaukti iš šaldytuvo kiaulienos išpjovą, sukimšti faršą, stipriai suvynioti su siūlu ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 1-1,5 val.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kalendrų
  • 1 vienetas obuolių
  • 50 gramų slyvų (džiovintos)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 kilogramas kiaulės išpjovos
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos išpjovą įpjauti išilgai. Iš vidurio išimti dalį mėsos, ištrinti pipirais, kalendra ir palaikyti šaldytuve 1 val.
    Išpjautą mėsos dalį sumalti. Obuolį ir slyvas supjaustyti, sudėti į maltą mėsą kartu su kiaušiniu. Grybus supjaustyti, apkepti ir taip pat sudėti į mėsos faršą. Viską sumaišyti.
    Ištaukti iš šaldytuvo kiaulienos išpjovą, sukimšti faršą, stipriai suvynioti su siūlu ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 1-1,5 val.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų