Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų ananasų (konservuoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 200 gramų morkų
- 200 gramų paprikų
- 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
- 100 gramų svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek grietinės
- 200 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą sumaišyti su ananasų gabaliukais, pakepintais sezamais, džiūvėsėliais ir kiaušiniu. Pasūdyti ir papipirinti.
Suformuoti apvalius teftelius, apkepinti aliejuje iš visų pusių.
Papriką, morkas, šparagines pupeles supjaustyti kubeliais ir apkepinti gilioje keptuvėje, sudėti smulkintą svogūną. Tada sudėti į daržoves teftelius, įpilti truputį ananasų sirupo ir grietinės.
Troškinti apie 10 min.
Patiekti su ryžiais.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų ananasų (konservuoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 200 gramų morkų
- 200 gramų paprikų
- 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
- 100 gramų svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek grietinės
- 200 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą sumaišyti su ananasų gabaliukais, pakepintais sezamais, džiūvėsėliais ir kiaušiniu. Pasūdyti ir papipirinti.
Suformuoti apvalius teftelius, apkepinti aliejuje iš visų pusių.
Papriką, morkas, šparagines pupeles supjaustyti kubeliais ir apkepinti gilioje keptuvėje, sudėti smulkintą svogūną. Tada sudėti į daržoves teftelius, įpilti truputį ananasų sirupo ir grietinės.
Troškinti apie 10 min.
Patiekti su ryžiais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą