Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų ananasų (konservuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų morkų
  • 200 gramų paprikų
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
  • 100 gramų svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek grietinės
  • 200 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą sumaišyti su ananasų gabaliukais, pakepintais sezamais, džiūvėsėliais ir kiaušiniu. Pasūdyti ir papipirinti.
    Suformuoti apvalius teftelius, apkepinti aliejuje iš visų pusių.
    Papriką, morkas, šparagines pupeles supjaustyti kubeliais ir apkepinti gilioje keptuvėje, sudėti smulkintą svogūną. Tada sudėti į daržoves teftelius, įpilti truputį ananasų sirupo ir grietinės.
    Troškinti apie 10 min.
    Patiekti su ryžiais.

Autorius: Roma

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų ananasų (konservuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų morkų
  • 200 gramų paprikų
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
  • 100 gramų svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek grietinės
  • 200 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą sumaišyti su ananasų gabaliukais, pakepintais sezamais, džiūvėsėliais ir kiaušiniu. Pasūdyti ir papipirinti.
    Suformuoti apvalius teftelius, apkepinti aliejuje iš visų pusių.
    Papriką, morkas, šparagines pupeles supjaustyti kubeliais ir apkepinti gilioje keptuvėje, sudėti smulkintą svogūną. Tada sudėti į daržoves teftelius, įpilti truputį ananasų sirupo ir grietinės.
    Troškinti apie 10 min.
    Patiekti su ryžiais.

Autorius: Roma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų