Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 10 vienetų kiaulienos kumpio (virtas, griežinėliai)
- šiek tiek grietinėlės
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę supjaustyti į 20 riekelių ir įtrinti druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais.
Ant kiekvienos nugarinės riekelės dėti po pesę kumpio griežinėlio, suvynioti ir persmeigti dantų krapštuku.
Suktinukus sudėti į kepimo indą.
Į tą patį kepimo indą sudėti supjaustytą morką, svogūną, susmulkintą česnaką, petražoles, raudonėlius bei sutrintus, be odelių pomidorus.
Viską apibarstykite prieskoniais, užpilkite grietinėle ir kepkite apie 45-50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti karštus su mėgstamu garnyru.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 10 vienetų kiaulienos kumpio (virtas, griežinėliai)
- šiek tiek grietinėlės
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę supjaustyti į 20 riekelių ir įtrinti druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais.
Ant kiekvienos nugarinės riekelės dėti po pesę kumpio griežinėlio, suvynioti ir persmeigti dantų krapštuku.
Suktinukus sudėti į kepimo indą.
Į tą patį kepimo indą sudėti supjaustytą morką, svogūną, susmulkintą česnaką, petražoles, raudonėlius bei sutrintus, be odelių pomidorus.
Viską apibarstykite prieskoniais, užpilkite grietinėle ir kepkite apie 45-50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti karštus su mėgstamu garnyru.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą