Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • 150 gramų kietojo sūrio
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • 150 gramų kietojo sūrio
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos sprandinę nuplauti ir gerai nusausinti.
    Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm.
    Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei pačią mėsą.
  2. Sūrį, česnaką bei pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sudėti į mėsos įpjovas.
    Mėsą standžiai įsukti į dvigubą folijos lapą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
  3. Atidengti foliją, padidinti karštį iki 220 laipsnių ir kepti, kol mėsa apskrus.
    Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų