Kiaulieną supjaustykite kubeliais. Mėsą apibarstykite druska, pipirais ir išmaišykite. Pomidorus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais. Daržoves ir rozmarinus sudėti ant mėsos ir dar kartą išmaišykite. Marinuokite mėsą per naktį. Kepkite ant laužo ar griliuje.
Prie šašlykų tinka VILNIAUS majonezo padažai.
Autorius: Giedrė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 kilogramas pomidorų pastos
5 vienetai rozmarino (šakelės)
300 gramų svogūnų
2 kilogramai kiaulės prandinės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustykite kubeliais. Mėsą apibarstykite druska, pipirais ir išmaišykite. Pomidorus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais. Daržoves ir rozmarinus sudėti ant mėsos ir dar kartą išmaišykite. Marinuokite mėsą per naktį. Kepkite ant laužo ar griliuje.