Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (džiovintas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 500 gramų kiaulienos (nugarinė)
  • 150 mililitrų sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos (ar kečupas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai sutarkuojame citrinos žievelę.
    Išspaudžiame citrinos sultis (~50 ml).
    Citrinų sultis sumaišome su žievele, sojos padažu, kečupu, imbieru ir kitais prieskoniais.
    Sudedame į marinatą 1,5-2 cm griežinėliais supjaustytą kiaulienos nugarinę.
    Marinuojame iki 4 val.
    Kiekvieną kepsnį apkepiname keptuvėje (kiekvieną pusę kepti 5-7 min). Po to supilti marinatą ir troškinti ~ 15 min.

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (džiovintas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 500 gramų kiaulienos (nugarinė)
  • 150 mililitrų sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos (ar kečupas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai sutarkuojame citrinos žievelę.
    Išspaudžiame citrinos sultis (~50 ml).
    Citrinų sultis sumaišome su žievele, sojos padažu, kečupu, imbieru ir kitais prieskoniais.
    Sudedame į marinatą 1,5-2 cm griežinėliais supjaustytą kiaulienos nugarinę.
    Marinuojame iki 4 val.
    Kiekvieną kepsnį apkepiname keptuvėje (kiekvieną pusę kepti 5-7 min). Po to supilti marinatą ir troškinti ~ 15 min.

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų