INGREDIENTAI:
- 250 gramų ananasų (konservuoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų sūris
- 500 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę supjaustykite vidutinio storio riekelėmis, pabarstykite druska bei pipirais ir išmuškite iš abiejų pusių. Mėsos gabaliukus sudėkite į kepimo formą, ant kiekvienos riekelės uždėkite po ananaso griežinėlį ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.
Paruoštą patiekalą kepkite 30-40 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Patiekalą taip pat galima kepti ir grilyje, tačiau tuomet ananasą ir sūrį dėkite kai mėsa pakeps.
Autorius: Aistė
REKLAMA