REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo kiaulienos (sprandinė)
  • 1 skardinė ananasų (konservuoti (griežinėliais))
  • 14 vienetų alyvuogių (juodos)
  • 300 gramų sūris (fermentinis)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo kiaulienos (sprandinė)
  • 1 skardinė ananasų (konservuoti (griežinėliais))
  • 14 vienetų alyvuogių (juodos)
  • 300 gramų sūris (fermentinis)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 14

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinę supjaustome kepsneliais (apie 1-1,5 cm storio), pasūdome, pabarstome pipirais ir užpilame kefyru. Paliekame marinuotis (geriausiai per naktį).
  2. Marinuotus kepsnelius apkepame keptuvėje ant stiprios ugnies iš abiejų pusių po 2 min.
  3. Į aliejumi išteptą skardą sudedame apkepintus kepsnelius, ant kiekvieno kepsnelio dedame po griežinėlį ananaso ir į ananaso griežinėlio vidų po alyvuogę. Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūrių ir pašauname į įkaitintą iki 200°C temp. orkaitę 20 - 30 min.
  4. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos supilame ananasų sultis, kurios liko indelyje ir kepame, kol sūris gražiai apskrus.
  5. Papuošiame žalumynais. Aš dar padariau rožes iš bulvių.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų