Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (nubrauktas)
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų kiaulienos (filė)
- 200 mililitrų vandens
- 1 valgomasis šaukštas druskos (nubrauktas)
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (kepsnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustykite kvadratiniais gabalėliais kiaulienos filė. Griežinėliais supjaustykite svogūną. Į dubenį supilkite citrinų sultis, vandenį, suberkite druską, pipirus, prieskonius ir viską gerai išmaišykite. Į paruoštą marinatą sudėkite mėsą ir svogūnus. Palikite šaltai 5 val. Suverkite jau išsimarinavusią mėsą ant medinių iešmelių ir kepkite kepsninėje apie 15 min.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (nubrauktas)
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų kiaulienos (filė)
- 200 mililitrų vandens
- 1 valgomasis šaukštas druskos (nubrauktas)
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (kepsnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustykite kvadratiniais gabalėliais kiaulienos filė. Griežinėliais supjaustykite svogūną. Į dubenį supilkite citrinų sultis, vandenį, suberkite druską, pipirus, prieskonius ir viską gerai išmaišykite. Į paruoštą marinatą sudėkite mėsą ir svogūnus. Palikite šaltai 5 val. Suverkite jau išsimarinavusią mėsą ant medinių iešmelių ir kepkite kepsninėje apie 15 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą