Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 sauja bazilikų
- 2 arbatiniai šaukšteliai juodųjų pipirų
- 1 sauja kalendrų
- 500 gramų pomidorų pastos
- 5 vienetai svogūnų
- 3 kilogramai kiaulės prandinės
- 100 mililitrų acto
- 3 valgomieji šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos sprandinę supjaustome kubeliais (3 cm X 3 cm).
Pomidorus ir svogūnus supjaustome griežinėliais.
Ant mėsos sudedame svogūnus, pomidorus, sudedame susmulkintus žalumynus: kalendra, baziliką ir suberiame prieskonius: druską ir pipirus.
Supilame actą ir išmaišome.
Marinuojame mėsą 36-48 valandas.
Kepame kaip įprasta šašlykus - ant žarijų kaitros.
INGREDIENTAI:
- 1 sauja bazilikų
- 2 arbatiniai šaukšteliai juodųjų pipirų
- 1 sauja kalendrų
- 500 gramų pomidorų pastos
- 5 vienetai svogūnų
- 3 kilogramai kiaulės prandinės
- 100 mililitrų acto
- 3 valgomieji šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos sprandinę supjaustome kubeliais (3 cm X 3 cm).
Pomidorus ir svogūnus supjaustome griežinėliais.
Ant mėsos sudedame svogūnus, pomidorus, sudedame susmulkintus žalumynus: kalendra, baziliką ir suberiame prieskonius: druską ir pipirus.
Supilame actą ir išmaišome.
Marinuojame mėsą 36-48 valandas.
Kepame kaip įprasta šašlykus - ant žarijų kaitros.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą