REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja bazilikų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai juodųjų pipirų
  • 1 sauja kalendrų
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 5 vienetai svogūnų
  • 3 kilogramai kiaulės prandinės
  • 100 mililitrų acto
  • 3 valgomieji šaukštai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos sprandinę supjaustome kubeliais (3 cm X 3 cm).
    Pomidorus ir svogūnus supjaustome griežinėliais.
    Ant mėsos sudedame svogūnus, pomidorus, sudedame susmulkintus žalumynus: kalendra, baziliką ir suberiame prieskonius: druską ir pipirus.
    Supilame actą ir išmaišome.
    Marinuojame mėsą 36-48 valandas.
    Kepame kaip įprasta šašlykus - ant žarijų kaitros.

Autorius: Sigita

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja bazilikų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai juodųjų pipirų
  • 1 sauja kalendrų
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 5 vienetai svogūnų
  • 3 kilogramai kiaulės prandinės
  • 100 mililitrų acto
  • 3 valgomieji šaukštai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos sprandinę supjaustome kubeliais (3 cm X 3 cm).
    Pomidorus ir svogūnus supjaustome griežinėliais.
    Ant mėsos sudedame svogūnus, pomidorus, sudedame susmulkintus žalumynus: kalendra, baziliką ir suberiame prieskonius: druską ir pipirus.
    Supilame actą ir išmaišome.
    Marinuojame mėsą 36-48 valandas.
    Kepame kaip įprasta šašlykus - ant žarijų kaitros.

Autorius: Sigita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų