Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (grūsti)
  • 1/3 arbatinio šaukštelio kmynų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 750 gramų raugintų kopūstų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 0.5 kilogramo kiaulės išpjovos
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną ištrinti su druska, pipirais ir apkepti kartu su stambiai kapotais svogūnais. Vėliau įpilti truputį vandens, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies. Kai mėsa bus gatava, suberti kmynus ir supilti grietinėlę. Užvirinti.
    Raugintus kopūstus ištroškinti su pomidorų padažu. Jei kopūstai rūgštoki, įdėti truputį cukraus.
    Mėsą supjaustyti riekelėmis ir sudėti ant kopūstų troškinio.

Autorius: Nijolė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (grūsti)
  • 1/3 arbatinio šaukštelio kmynų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 750 gramų raugintų kopūstų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 0.5 kilogramo kiaulės išpjovos
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną ištrinti su druska, pipirais ir apkepti kartu su stambiai kapotais svogūnais. Vėliau įpilti truputį vandens, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies. Kai mėsa bus gatava, suberti kmynus ir supilti grietinėlę. Užvirinti.
    Raugintus kopūstus ištroškinti su pomidorų padažu. Jei kopūstai rūgštoki, įdėti truputį cukraus.
    Mėsą supjaustyti riekelėmis ir sudėti ant kopūstų troškinio.

Autorius: Nijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų