Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai ananasų (griežinėliai)
  • 3 valgomieji šaukštai ananasų (sultys)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 3 vienetai gvazdikėlių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų (malta)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio kardamono
  • 250 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos (neriebi)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa supjaustoma kiaušinio dydžio gabalėliais ir kartu su kalendra, gvazdikėliais bei smulkiai supjaustytu svogūnu apkepinama įkaitintame svieste. Kepama 10 min., visą laiką maišant. Tuomet įpilama stiklinė vandens ir troškinama, kol viskas suminkštėja. Virti ryžiai sumaišomi su 3 griežinėliais supjaustytų ananasų. Mėsa sumaišoma su paruoštu padažu ir sudedama į keptuvą, ant jos sukrečiami ryžiai, paviršius apibarstomas cinamonu, kardamonu ir apšlakstomas 2—3 šaukštais vandens. Likę ananaso griežinėliai sumaišomi su ananaso sultimis bei šaukštu cukraus, pakaitinami ant nedidelės ugnies, kol parausta, ir sukrečiami ant ryžių. Apkepas uždengiamas ir kepamas orkaitėje 10 min.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų