Kiaulieną nuplauti ir supjaustyti į keturis vienodo dydžio gabaliukus ir paprieskoniuoti druska bei pipirais. Dėti kiaulieną į įkaitintą aliejų ir gerai iš visų pusių pakepti. Kokias 10 minučių. Išėmus iš keptuvės, padėti kur nors šiltai. Svogūną pjaustytą kubeliais pakepinti keptuvėje likusiame aliejuje, berti kubeliais pjaustytus obuolius, įmaišyti kario miltelius, įpilti kokoso pieną bei sultinį. Trumpai pavirti. Padažą paskaninti druska, pipirais bei trupučiu cukraus. Dar įmaišome krakmolo, kad būtų tirščiau. Mėsos kepsniukus patiekti su padažu. Skanaus :)
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas krakmolo
1 vienetas obuolių
1 vienetas svogūnų
600 gramų kiaulienos kumpio
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
100 mililitrų sultinio (daržovių)
150 mililitrų kokosų (pienas)
1 valgomasis šaukštas kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną nuplauti ir supjaustyti į keturis vienodo dydžio gabaliukus ir paprieskoniuoti druska bei pipirais. Dėti kiaulieną į įkaitintą aliejų ir gerai iš visų pusių pakepti. Kokias 10 minučių. Išėmus iš keptuvės, padėti kur nors šiltai. Svogūną pjaustytą kubeliais pakepinti keptuvėje likusiame aliejuje, berti kubeliais pjaustytus obuolius, įmaišyti kario miltelius, įpilti kokoso pieną bei sultinį. Trumpai pavirti. Padažą paskaninti druska, pipirais bei trupučiu cukraus. Dar įmaišome krakmolo, kad būtų tirščiau. Mėsos kepsniukus patiekti su padažu. Skanaus :)