Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų moliūgų
  • 1 saujelė miltai
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų moliūgų
  • 1 saujelė miltai
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustytą moliūgą (neplonai) sumetam vienai minutei į verdantį vandenį, nuvarviname, apvoliojame miltuose, sumaišytuose su druska bei pipirais. Tada sudedame apkepti į karštą aliejų. Tada sudedam ant popierinio rankšluosčio, kad riebalų perteklius susigertų.

    Tikrai labai skanu!

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų