Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, indelis)
  • 1 vienetas porų
  • 500 gramų batono
  • šiek tiek majonezo
  • 200 gramų sūris
  • šiek tiek aliejaus
  • 350 gramų krabų lazdelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, indelis)
  • 1 vienetas porų
  • 500 gramų batono
  • šiek tiek majonezo
  • 200 gramų sūris
  • šiek tiek aliejaus
  • 350 gramų krabų lazdelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Duoną supjaustome kubeliais ir išverdame aliejuje. Fermentinį surį supjaustyti kubeliais, porą perpjauti per pusę ir supjaustyti (jei poras labai didelis, tai užteks vienos pusės), krabų lazdeles įpjauti per pusę ir supjaustyti. Nepjaustykite labai smulkiai, kad nebūtų košė. Viską sumaišyti su majonezu. Skanaus!

    P.S. fermentinis sūris neturi būti labai rūgštus, puikiai tinka "Olandų", "Rokiškio", "Saulės". Duona labiausiai tinka šviesi, kaip pavyzdžiui "Palangos", jos šiukštu nesudeginkite. Krabų lazdeles imkite tik atšildytas, jos sultingesnės, nei šaldytos.

    Siūlau šią mišrainę išmėginti visiems, net tinginiukėms, tai - puikus receptas, nes gaminimo čia itin mažai, o rezultatas pradžiugins ir šeimos narius, ir nustebins svečius.
    Tiesa, jei mišrainės ketinate palikti rytdienai, tai nesumaišykite visos keptos duonos, geriau ją įmaišyti į mišrainę prieš patiekiant, nes pabuvusi šaldytuve, kepta duona suminkštėja.

Autorius: beata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų