Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 400 gramų pupelių (konservuotos, raudonosios)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 5 vienetai juodos duonos (riekės)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 150 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 400 gramų pupelių (konservuotos, raudonosios)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 5 vienetai juodos duonos (riekės)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 150 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Duoną supjaustykite kubeliais ir paskrudinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Raudonąjį svogūną su česnako skiltelėmis susmulkinkite ir pakepinkite truputyje aliejaus. Fermentinį sūrį supjaustykite bubeliais (0,8 cm : 0,8 cm). Viską sumaišykite su majonesu ir pagardinkite prieskoniais.

Autorius: Lijana M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų