REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lengvai paruošiamas rudens užkandis. Galima valgyti su padažu.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas cukinijos (nedidelės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai prieskonių
  • 4 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 valgomasis šaukštas saldžiosios paprikos miltelių
  • šiek tiek aliejaus
  • Padažui:
  • 5 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 skiltelė česnakų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukinija supjaustoma 0,5 cm storio griežinėliais. Griežinėliai apibarstomi vegeta ir paprikos milteliais.
  2. Kiaušinis išplakamas. Cukinijos griežinėliai mirkomi kiaušinio plakinyje, apvoliojami miltuose ir kepami keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Iškepti dedami ant servetėlės, kad susigertų riebalai.
  3. Majonezas ir pomidorų padažas sumaišomas indelyje. Česnakas įspaudžiamas į padažą ir viskas gerai išmaišoma.
  4. Cukinijos valgomos dar šiltos su padažu. Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų