Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (didelės, virtos)
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (bulvių)
  • 150 gramų mesos (malta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir iškepame keptuvėje.
    Kai bulvės iškepa, sudedame maltą mėsą, smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką ir prieskonius.
    Viską gerai išmaišome ir kepame dar tol, kol iškeps mėsa.
    Skanaus.

Autorius: Vaida P.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (didelės, virtos)
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (bulvių)
  • 150 gramų mesos (malta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir iškepame keptuvėje.
    Kai bulvės iškepa, sudedame maltą mėsą, smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką ir prieskonius.
    Viską gerai išmaišome ir kepame dar tol, kol iškeps mėsa.
    Skanaus.

Autorius: Vaida P.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų