REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių (didelės, virtos)
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek prieskonių (bulvių)
- 150 gramų mesos (malta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir iškepame keptuvėje.
Kai bulvės iškepa, sudedame maltą mėsą, smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką ir prieskonius.
Viską gerai išmaišome ir kepame dar tol, kol iškeps mėsa.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių (didelės, virtos)
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek prieskonių (bulvių)
- 150 gramų mesos (malta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir iškepame keptuvėje.
Kai bulvės iškepa, sudedame maltą mėsą, smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką ir prieskonius.
Viską gerai išmaišome ir kepame dar tol, kol iškeps mėsa.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą