Vištienų sparnelius įtriname druska, pipirais. Į indą su vištieną sudedame lauro lapelius, čiobrelius, supilame aliejų ir apšlakstome citrinos sultimis. Uždengiame maistine plėvelę ir laikome šaldytuve apie 1 valandą. Kepame griliuje ar ant laužo. Gero apetito!
Autorius: Viktorija
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
3 vienetai čiobrelių (šakelės)
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
5 vienetai laurų lapų (lapai)
700 gramų vištienos sparnelių
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienų sparnelius įtriname druska, pipirais. Į indą su vištieną sudedame lauro lapelius, čiobrelius, supilame aliejų ir apšlakstome citrinos sultimis. Uždengiame maistine plėvelę ir laikome šaldytuve apie 1 valandą. Kepame griliuje ar ant laužo. Gero apetito!