Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 20 vienetų abrikosų (džiovinti)
- šiek tiek cinamono
- šiek tiek cukraus
- 10 vienetų obuolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius pjauname perpus, išimame sėklalizdžius ir dedame į kepimo indą. Jei obuoliai saldoki, apšlakstome citrinos sultimis, į vidų dedame po nuplikintą džiovintą abrikosą, pabarstome cinamonu ir trupučiu cukraus. Kepame 200 laipsnių temperatūroje kol obuoliai suminkštėja.
Keptus obuolius galima aplaistyti nuo vištos kepimo atsiradusiu skysčiu. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 20 vienetų abrikosų (džiovinti)
- šiek tiek cinamono
- šiek tiek cukraus
- 10 vienetų obuolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius pjauname perpus, išimame sėklalizdžius ir dedame į kepimo indą. Jei obuoliai saldoki, apšlakstome citrinos sultimis, į vidų dedame po nuplikintą džiovintą abrikosą, pabarstome cinamonu ir trupučiu cukraus. Kepame 200 laipsnių temperatūroje kol obuoliai suminkštėja.
Keptus obuolius galima aplaistyti nuo vištos kepimo atsiradusiu skysčiu. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą