Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas laurų lapų (lapas)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek acto
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 200 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus pavirkite 10 min. šiek tiek pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su lauro lapeliu. Po to išgrėbkite. Išlydikite sviestą keptuvėje, sudėkite grybus ir pjaustytą svogūną. Pakepkite kol išdžius susidariusios sultys, šiek tiek apkeps. Pasūdykite, pabarstykite pipirais, sumaišykite su grietine, dar pakepkite minutę ir valgykite su duona ar virtomis bulvėmis.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas laurų lapų (lapas)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek acto
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 200 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus pavirkite 10 min. šiek tiek pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su lauro lapeliu. Po to išgrėbkite. Išlydikite sviestą keptuvėje, sudėkite grybus ir pjaustytą svogūną. Pakepkite kol išdžius susidariusios sultys, šiek tiek apkeps. Pasūdykite, pabarstykite pipirais, sumaišykite su grietine, dar pakepkite minutę ir valgykite su duona ar virtomis bulvėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą