Grybus pavirkite 10 min. šiek tiek pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su lauro lapeliu. Po to išgrėbkite. Išlydikite sviestą keptuvėje, sudėkite grybus ir pjaustytą svogūną. Pakepkite kol išdžius susidariusios sultys, šiek tiek apkeps. Pasūdykite, pabarstykite pipirais, sumaišykite su grietine, dar pakepkite minutę ir valgykite su duona ar virtomis bulvėmis.
Autorius: Tomas
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas laurų lapų (lapas)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek acto
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
2 valgomieji šaukštai grietinės
200 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus pavirkite 10 min. šiek tiek pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su lauro lapeliu. Po to išgrėbkite. Išlydikite sviestą keptuvėje, sudėkite grybus ir pjaustytą svogūną. Pakepkite kol išdžius susidariusios sultys, šiek tiek apkeps. Pasūdykite, pabarstykite pipirais, sumaišykite su grietine, dar pakepkite minutę ir valgykite su duona ar virtomis bulvėmis.