Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 300 gramų mocarelos sūrio
  • 1 valgomasis šaukštas obuolių acto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, vandens, šiek tiek druskos ir kiaušinio išminkome tešlą.
    Tešlą plonai iškočiojame ir su formele išspaudžiame skrituliukus.
    Ant kiekvieno skrituliuko dedame po 1 mocarelos sūrio rutuliuką.
    Skrituliukus perlenkiame ir užspaudžiame kraštus.
    Kepame įkaitintame aliejuje, kol koldūnai gražiai apskrunda.
    Padažui pomidorus nulupame ir susmulkiname.
    Papriką smulkiai supjaustome.
    Pomidorus ir papriką patroškiname keptuvėje apie 4-5 min., įdedame druskos.
    Obuolių acte ištirpiname krakmolą, supilame į troškintas daržoves ir pakaitiname, kol padažas sutirštėja.
    Koldūnus valgome karštus su pomidorų padažu.
    Koldūnai paprasti, bet ne prasti.
    Skanaus.

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 300 gramų mocarelos sūrio
  • 1 valgomasis šaukštas obuolių acto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, vandens, šiek tiek druskos ir kiaušinio išminkome tešlą.
    Tešlą plonai iškočiojame ir su formele išspaudžiame skrituliukus.
    Ant kiekvieno skrituliuko dedame po 1 mocarelos sūrio rutuliuką.
    Skrituliukus perlenkiame ir užspaudžiame kraštus.
    Kepame įkaitintame aliejuje, kol koldūnai gražiai apskrunda.
    Padažui pomidorus nulupame ir susmulkiname.
    Papriką smulkiai supjaustome.
    Pomidorus ir papriką patroškiname keptuvėje apie 4-5 min., įdedame druskos.
    Obuolių acte ištirpiname krakmolą, supilame į troškintas daržoves ir pakaitiname, kol padažas sutirštėja.
    Koldūnus valgome karštus su pomidorų padažu.
    Koldūnai paprasti, bet ne prasti.
    Skanaus.

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų