Karosus išvalykite, nupjaukite galvas. Pasūdykite, papipirinkite ir uždengtame inde palaikykite 1-48 val. šaldytuve. Po to nuplaukite, jei norite, įdėkite mėgstamų prieskonių, papipirinkite ir kepkite aliejuje. Jeigu karosiukai maži, pakepkite kad apskrustų, tuomet juos valgyti galėsite su kaulais.
Autorius: Tomas M.
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
500 gramų karosų
30 gramų druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karosus išvalykite, nupjaukite galvas. Pasūdykite, papipirinkite ir uždengtame inde palaikykite 1-48 val. šaldytuve. Po to nuplaukite, jei norite, įdėkite mėgstamų prieskonių, papipirinkite ir kepkite aliejuje. Jeigu karosiukai maži, pakepkite kad apskrustų, tuomet juos valgyti galėsite su kaulais.