Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė graikinių riešutų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų ((arba svogūnų laiškai))
  • 2 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
  • šiek tiek druskos
  • 80 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai žalumynų (smulkinti)
  • 500 gramų grybų (baravykai arba pievagrybiai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautus grybus supjaustyti riekelėmis išilgai, pasūdyti, apkepinti. Atsiradusias sultis nupilti, sumaišyti su actu ir pipirais.
    Grybus sudėti į dubenį, apipilti acto mišiniu, pridėti supjaustytą svogūną, susmulkintus žalumynus, maltus graikinius riešutus, išmaišyti, atvėsinti.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų