Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai brokolių
  • 1 pakelis sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių
  • 50 gramų miltai
  • 50 gramų pieno
  • 1/5 arbatinio šaukštelio malto muskato
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai brokolių
  • 1 pakelis sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių
  • 50 gramų miltai
  • 50 gramų pieno
  • 1/5 arbatinio šaukštelio malto muskato
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirti kiaušinio trynį (-ius) nuo baltymo (-ų). Miltus, trynį (-ius), pieną ir maltą muskatą išmaišyti. Atskirai iki standžių putų sulakti kiaušinio baltymą (-us) su druska. Atsargiai jį (juos) įmaišyti į tešlą. Palikti pastovėti, kol ruošiami brokoliai.
  2. Brokolius apvirti, susmulkinti į mažesnes dalis. Palikti nusivarvėti.
  3. Keptuvėje įkaitinti sviestą, pilti omleto tešlą, pakepti, tada uždėti šiek tiek sviesto, apversti ir vėl pakepti, dar bekepant keptuvėje atsargiai suplėšyti omletą į gabalėlius.
  4. Kitoje keptuvėje įkaitinti sviestą (kiekis priklauso nuo individualaus skonio, keptuvės savybių). Apkepti brokolius, apibarstyti prieskoniais "Sviestelis" (arba kitais mėgiamais).
  5. Į keptus brokolius sudėti omleto gabalėlius, išmaišyti.

Autorius: Ieva Visockytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų