Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų baravykų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 svogūnų
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių
  • 600 gramų bulvių
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų baravykų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 svogūnų
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių
  • 600 gramų bulvių
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskuskite ir pasūdytame vandenyje išvirkite bulves. Baravykus nuvalykite, supjaustykite ir taip pat išvirkite.
  2. Svogūną supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Susmulkinkite česnako skilteles ir suberkite jas į keptuvę su svogūnais. Grybams išvirus, juos taip pat sudėkite į keptuvę. Užberkite po žiupsnelį druskos bei pipirų, įdėkite keletą petražolės lapelių ir šiek tiek pakepinkite. Prieš nukeldami nuo ugnies, sudėkite grietinę.
  3. Jeigu norite, sudėję viską į lėkštes, bulves apibarstykite krapais.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų