REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai kiaulienos (kumpis su odele)
  • 6 skiltelės česnakų ( smulkinti)
  • šiek tiek imbierų ( gabaliukas (apie 3 cm), tarkuotas)
  • 1 vienetas citrinų (sultys)
  • 50 gramų aliejaus ( augalinis)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus ( skystas)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai kiaulienos (kumpis su odele)
  • 6 skiltelės česnakų ( smulkinti)
  • šiek tiek imbierų ( gabaliukas (apie 3 cm), tarkuotas)
  • 1 vienetas citrinų (sultys)
  • 50 gramų aliejaus ( augalinis)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus ( skystas)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Imbierą ir česnakus smulkiai sutarkuokite. Į košelę supilkite citrinos sultis, suberkite druską, sudėkite medų,supilkite aliejų. Maišykite, kol ištirps druska. Kumpį nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įdėkite į gilų dubenį, užpilkite marinatu, keliose vietose subadykite mediniu iešmeliu ir uždenkite maistine plėvele. Laikykite parą šaldytuve. Kepti grilyje.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų