Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 kilogramas karpių
  • 0.5 stiklinės pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalyta žuvis supjaustoma, pabarstoma druska su pipirais, apvoliojama miltais ir apkepinama aliejuje arba svieste. Vėliau užpilama pomidorų padažu ir 5 min. pakaitinama. Taip paruoštas karpis gali būti tiekiamas su ryžių koše arba keptomis bulvėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų