Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 3 vienetai obuolių (rūgštesni, dideli)
  • 3.5 kilogramo žąsienos
  • 1 valgomasis šaukštas druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žąsį įtriname druskos ir pipirų mišiniu, tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Paliekame šaltai 2 valandoms.
    Bulves supjaustyti kubeliai ir pavirti vandenyje, kol suminkštės.
    Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais. Obuolių kubelius sumaišyti su bulvėmis.
    Į žąsį pridėti obuolių ir bulvių kubelių. Žąsį užsiūti, kad įdaras neiškristų (paprastu siūlu ir adata:).
    Kepti 2 valandas 180 laipsnių orkaitėje. Karts nuo karto apšlakstyti išsiskyrusiais riebalais. Kad žąsis nesudegtų, pridengti folija.

Autorius: Vilija

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 3 vienetai obuolių (rūgštesni, dideli)
  • 3.5 kilogramo žąsienos
  • 1 valgomasis šaukštas druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žąsį įtriname druskos ir pipirų mišiniu, tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Paliekame šaltai 2 valandoms.
    Bulves supjaustyti kubeliai ir pavirti vandenyje, kol suminkštės.
    Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais. Obuolių kubelius sumaišyti su bulvėmis.
    Į žąsį pridėti obuolių ir bulvių kubelių. Žąsį užsiūti, kad įdaras neiškristų (paprastu siūlu ir adata:).
    Kepti 2 valandas 180 laipsnių orkaitėje. Karts nuo karto apšlakstyti išsiskyrusiais riebalais. Kad žąsis nesudegtų, pridengti folija.

Autorius: Vilija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų