Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1/3 arbatinio šaukštelio paprikų (milteliai)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 vienetas lydekų
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • 1/3 stiklinės aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kario
  • 0.5 arbatinio šaukštelio mairūnų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1/3 arbatinio šaukštelio paprikų (milteliai)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 vienetas lydekų
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • 1/3 stiklinės aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kario
  • 0.5 arbatinio šaukštelio mairūnų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti išvalytą lydeką, gerai įtrinti druska bei pipirais ir supjaustyti mažesniais gabalėliais.
    Viename dubenyje sumaišyti miltus, džiūvėsėlius, karį, paprikos miltelius ir SANTA MARIA mairūną.
    Lydekos gabalėlius apvolioti birių produktų mišinyje ir apkepti įkaitintame aliejuje.
    Iškeptą lydeką sudėti į lėkštę ir papuošti pomidoro skiltelėmis ir petražolėmis.
    Skanu tiek šilta, tiek šalta.
    Gero apetito!

Autorius: Akvilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų