INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- šiek tiek kmynų (smulkinti)
- 3 vienetai rozmarino (lapeliai)
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų kiaulienos (liesa)
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 750 gramų raugintų kopūstų
- 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiauliena įtrinama druska, apkepinama kartu su stambiai supjaustytais svogūnais, įpylus truputį vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja.
Po to suberiami kmynai, rozmarino lapeliai ir supilama grietinėlė.
Rauginti kopūstai ištroškinami su pomidorų padažu ir cukrumi.
Mėsa supjaustoma griežinėliais ir sudedama ant kopūstų.
Prie šio valgio paduodamos bulvės ir atskirai padažas.
Skanaus.
Autorius: Vidutė
REKLAMA