Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas kmynų
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 1 vienetas paprikų
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių (aštrios)
- 1 vienetas kiaulės kojų (karka)
- 0.5 litro alaus (tamsusis)
- šiek tiek druskos
- 8 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulės karką gerai nuplauti ir nusausinti ir gerai įtrinti druska, smulkintų česnakų, pipirais, kmynais ir paprikų milteliais. Taip paruoštą karką palikti parai šaldytuve , kad įsigertų visi prieskoniai. Marinuotą karką iš visų pusių aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje apie 1,5 val. Sumaišyti 4 šaukštus aliejaus su šaukštu garstyčių ir 2 šaukštais medaus. Prieš baigdami kepti, karką iš visų pusių aptepti šiuo glajumi, keletą kartų apšlakstyti alumi.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas kmynų
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 1 vienetas paprikų
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių (aštrios)
- 1 vienetas kiaulės kojų (karka)
- 0.5 litro alaus (tamsusis)
- šiek tiek druskos
- 8 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulės karką gerai nuplauti ir nusausinti ir gerai įtrinti druska, smulkintų česnakų, pipirais, kmynais ir paprikų milteliais. Taip paruoštą karką palikti parai šaldytuve , kad įsigertų visi prieskoniai. Marinuotą karką iš visų pusių aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje apie 1,5 val. Sumaišyti 4 šaukštus aliejaus su šaukštu garstyčių ir 2 šaukštais medaus. Prieš baigdami kepti, karką iš visų pusių aptepti šiuo glajumi, keletą kartų apšlakstyti alumi.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą