Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja alyvuogių (juodos be kaulų)
  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų
  • 2 citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis mairūnų
  • 1 vienetas petražolių (šakelė)
  • 1 sauja pomidorų pastos (saulėje džiovinti)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 2 vienetai batono (riekės)
  • 3 vienetai jūros lydekų
  • šiek tiek druskos
  • 1 sauja čili pipirų (marinuotos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumalkite duoną arba supjaustykite smulkiais kubeliais, pasmulkinkite paprikas, pomidorus ir alyvuoges, sumaišykite su keliais šaukštais aliejaus, mairūnu ir baziliku (geriau švieži). Žuvį įtrinkite pipirais ir druska ir į vidų prikimškite duonos mišinio. Dėkite žuvids į kepimo indą, asplinkui sudėkite likusį duonos mišinį, papjaustykite citrinos ir kepkite 200 0C temperatūroje apie 30 minučių. Iškepusias žuvis papuoškite petražolės šakelėmis.

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja alyvuogių (juodos be kaulų)
  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų
  • 2 citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis mairūnų
  • 1 vienetas petražolių (šakelė)
  • 1 sauja pomidorų pastos (saulėje džiovinti)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 2 vienetai batono (riekės)
  • 3 vienetai jūros lydekų
  • šiek tiek druskos
  • 1 sauja čili pipirų (marinuotos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumalkite duoną arba supjaustykite smulkiais kubeliais, pasmulkinkite paprikas, pomidorus ir alyvuoges, sumaišykite su keliais šaukštais aliejaus, mairūnu ir baziliku (geriau švieži). Žuvį įtrinkite pipirais ir druska ir į vidų prikimškite duonos mišinio. Dėkite žuvids į kepimo indą, asplinkui sudėkite likusį duonos mišinį, papjaustykite citrinos ir kepkite 200 0C temperatūroje apie 30 minučių. Iškepusias žuvis papuoškite petražolės šakelėmis.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų