Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos (nugarinė)
  • 150 gramų majonezo
  • 250 gramų sūris
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos (nugarinė)
  • 150 gramų majonezo
  • 250 gramų sūris
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pradžioje pasiruošiame kiaulienos nugarinę. Išmušame ir įtriname druska bei pipirais. Leidžiame pastovėti bent valandą.

    Kol mėsa marinuojasi susipjaustom smulkiai svogūnus, bulves supjaustom maždaug 5 mm storio griežinėliais ir sutarkuojame fermentinį sūrį per burokinę tarką.

    Tada imame ir dedame į skardą (padengtu sviestiniu popieriumi) mėsą. Ant mėsos gražiai dedame supjaustytus svogūnus, ant svogūnų dedame bulves, ant bulvių pabarstome druskos ir barstome fermentinį sūrį, o ant sūrio uždedame majonezo (patogiausiai naudoti majonezą maišeliuose) ir galiausiai ant majonezo pabarstome kmynų.

    Pašauname į orkaitę įkaitintą iki 200°C ] ir kepame apie 40-45 min.

    Skanaus:)

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų