Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (apvoliojimui)
  • šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 200 fermentinio sūrio
  • 1 kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (kepsniams)
  • 5 vienetai persikų (konservuoti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (apvoliojimui)
  • šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 200 fermentinio sūrio
  • 1 kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (kepsniams)
  • 5 vienetai persikų (konservuoti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nugarinę supjaustyti. Išmušti, kad būtų minkštesnė. Įtrinti druska, pipirais ir kepsnių prieskoniais.

    Pavolioti kiaušinio plakinyje, tada miltuose, tada vėl kiaušinio plakinyje ir tada džiūvesėliuose. Apkepti iš abiejų pusių.

    Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su majonezu. Ištepti kepsnius sūriu ir uždėti po persiko skiltelę. Dėti į įkaitusią orkaitę ir kepti, kol gražiai apskrus. Patiekti su bulvėmis ir daržovėmis.

    Skanaus!

Autorius: Auksė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų