• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (džiovintas)
  • 3 česnakų
  • 0.5 valgomojo šaukšto juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkaulių juostą įtrinti druska, pipirais ir česnaku, palikti pasimarinuoti per naktį.
    Maltą mėsą sumaišyti su tarkuota morka, smulkiai pjaustytu svogūnu, česnaku ir kitais prieskoniais, įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti.
    Paimti šonkaulius ir juos sujungti smeigtukų pagalba, į vidų pridėti jau paruoštos mėsos. Kepti orkaitėj 180 laipsnių apie 1 h, iškepusį kelmą papuošti daržovėmis.

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (džiovintas)
  • 3 česnakų
  • 0.5 valgomojo šaukšto juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkaulių juostą įtrinti druska, pipirais ir česnaku, palikti pasimarinuoti per naktį.
    Maltą mėsą sumaišyti su tarkuota morka, smulkiai pjaustytu svogūnu, česnaku ir kitais prieskoniais, įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti.
    Paimti šonkaulius ir juos sujungti smeigtukų pagalba, į vidų pridėti jau paruoštos mėsos. Kepti orkaitėj 180 laipsnių apie 1 h, iškepusį kelmą papuošti daržovėmis.

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų