Šonkaulių juostą įtrinti druska, pipirais ir česnaku, palikti pasimarinuoti per naktį. Maltą mėsą sumaišyti su tarkuota morka, smulkiai pjaustytu svogūnu, česnaku ir kitais prieskoniais, įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Paimti šonkaulius ir juos sujungti smeigtukų pagalba, į vidų pridėti jau paruoštos mėsos. Kepti orkaitėj 180 laipsnių apie 1 h, iškepusį kelmą papuošti daržovėmis.
Autorius: Jolanta
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų (džiovintas)
3 česnakų
0.5 valgomojo šaukšto juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
0.5 vieneto svogūnų
400 gramų kiaulės faršo
1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
1 vienetas kiaušinių
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šonkaulių juostą įtrinti druska, pipirais ir česnaku, palikti pasimarinuoti per naktį. Maltą mėsą sumaišyti su tarkuota morka, smulkiai pjaustytu svogūnu, česnaku ir kitais prieskoniais, įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Paimti šonkaulius ir juos sujungti smeigtukų pagalba, į vidų pridėti jau paruoštos mėsos. Kepti orkaitėj 180 laipsnių apie 1 h, iškepusį kelmą papuošti daržovėmis.