Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trapios tešlos gaminys su uogiene, aš dedu raudonus serbentus, bet tinka ir kita uogienė.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų sviesto 82%
  • 200 gramų miltai
  • 100 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai serbentų uogienės
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą ranka išsukti su cukraus pudra, kiaušiniais.
  2. Sudėti tirštą raudonų serbentų uogienę, grietinę ir miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti.
  3. Tešlą dėti į turimas formeles.
  4. Kepti 180 laipsnių temperatūroje iki iškeps, apie 20 minučių.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų