INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek migdolų
- 4 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai pieno
- šiek tiek juodojo šokolado
- 200 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
- 1 vienetas citrinų (sultys ir nutarkuota žievelė)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi, sudedame patirpintą sviestą, citrinos sultis bei žievelę ir dar paplakame.
Sudedame išsijotus miltus kartu su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.
Dar kartą viską gerai išplakame ir supilame į kekso formą.
Kepame apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Piene ištirpiname keletą plytelių šokolado, kuriuo aplaistome iškeptą keksą ir apibarstome migdolinėmis plokštelėmis bei miltiniu cukrumi.
Skanaus.
Autorius: Rita
REKLAMA