Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų jautienos
  • 400 gūželių ėrienos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai (juodieji)
  • 50 gramų miltai
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai)
  • 1 vienetas svogūnų (smulkiai pjaustytas ar tarkuotas (tiks ir sauja svogūnų laiškų))

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų jautienos
  • 400 gūželių ėrienos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai (juodieji)
  • 50 gramų miltai
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai)
  • 1 vienetas svogūnų (smulkiai pjaustytas ar tarkuotas (tiks ir sauja svogūnų laiškų))

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir paprikos milteliais. Tada miltus sudėkite į mėsos su kiaušiniu masę ir išmaišykite. Nepamirškite įmaišyti smulkinto svogūno. Paruoštą masę, gražiai formuojant, dėti aplink medinius iešmelius (kiekvienam iešmeliui naudoti 50 - 60 g paruošto faršo). Kepti ant žarijų, kol gražiai apskrus.

    Patiekiant apšlakstyti vyno actu ir valgyti su daržovėmis (labai tinka svogūnai).

    Pastaba. Jei naudojate medinius iešmelius (prieš tai juos valandą laiko išmirkykite vandenyje).

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų