Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 gramai česnakų (marinatui)
- šiek tiek gvazdikėlių (marinatui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (marinatui)
- šiek tiek kmynų (marinatui)
- 2 vienetai laurų lapų (marinatui)
- 10 gramų morkų (marinatui)
- 5 gramai petražolių (šaknis, marinatui)
- 10 gramų salierų (marinatui)
- 150 gramų svogūnų
- 10 gramų svogūnų (marinatui)
- 50 gramų acto (3%, marinatui)
- 100 mililitrų baltojo vyno (sausas, marinatui)
- 200 gramų marinato
- šiek tiek druskos
- 25 gramai aliejaus
- šiek tiek prieskonių (šašlykų)
- šiek tiek žalumynų
- 1 kilogramas avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti 15 g gabalais, pasūdyti, sudėti į indą sluoksniais: mėsa, daržovės su žalumynais, prieskoniai, vėl mėsa ir t. t.
Viską užpilti actu, vynu ir aliejumi ir padėti į šaltą vietą 8-10 val. Prieš kepant, mėsą kelis kartus pamaišyti.
INGREDIENTAI:
- 5 gramai česnakų (marinatui)
- šiek tiek gvazdikėlių (marinatui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (marinatui)
- šiek tiek kmynų (marinatui)
- 2 vienetai laurų lapų (marinatui)
- 10 gramų morkų (marinatui)
- 5 gramai petražolių (šaknis, marinatui)
- 10 gramų salierų (marinatui)
- 150 gramų svogūnų
- 10 gramų svogūnų (marinatui)
- 50 gramų acto (3%, marinatui)
- 100 mililitrų baltojo vyno (sausas, marinatui)
- 200 gramų marinato
- šiek tiek druskos
- 25 gramai aliejaus
- šiek tiek prieskonių (šašlykų)
- šiek tiek žalumynų
- 1 kilogramas avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti 15 g gabalais, pasūdyti, sudėti į indą sluoksniais: mėsa, daržovės su žalumynais, prieskoniai, vėl mėsa ir t. t.
Viską užpilti actu, vynu ir aliejumi ir padėti į šaltą vietą 8-10 val. Prieš kepant, mėsą kelis kartus pamaišyti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą