Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 5 arbatiniai šaukšteliai migdolų (drožlės)
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek ledų (vaniliniai)
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek mėtų (šakelės)
  • šiek tiek vaisių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus išsijoti, padaryti centre įdubimą, įpilti su 2 šaukštais cukraus ištrintą kiaušinio trynį, sutarkuotą vienos citrinos žievelę. Užtarkuoti 80 gramų atšaldyto sviesto, suminkyti.
    Iš tešlos suformuoti apie 24 centimetrų pločio paplotį, įdėti į sviestu pateptą kepimo formą, subadyti šakute, pabarstyti likusiu sviestu, užtarkuoti likusį sviestą, pabarstyti migdolų drožlėmis ir 12-15 minučių kepti 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
    Išimti, supjaustyti porcijomis. Patiekti su supjaustytais vaisiais, vaniliniais ledais, papuošti mėtos šakele.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų