• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai graikinių riešutų (smulkinti)
  • šiek tiek melisų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 100 gramų vynuogių sulčių
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 3 vienetai gelteklių (šaknys)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
    Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų