Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
- 0.5 vieneto citrinų
- 50 gramų cukraus (rudasis)
- 5 vienetai gvazdikėlių
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 10 vienetų juodųjų pipirų
- 3 vienetai kardamono (juodasis)
- 750 mililitrų raudonojo vyno (pusiau saldus)
- 5 vienetai kvapiųjų pipirų
- 200 mililitrų arbatos (juodoji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti stiprią juodą arbatą, perkošti ir skystimą supilti į didelį puodą.
Sudėti prieskonius.
Užvirinti, sumažinti ugnį iki minimumo, uždengti ir pavirti 10 min.
Apelsiną ir citriną supjaustyti griežinėliais ir sumesti į puodą. Pavirti 1-2 min.
Tada supilti į puodą vyną. Pašildyti, bet neužvirinti.
Sudėti cukrų, palaikyti ant silpnos ugnies šiek tiek. Neužvirinti.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
- 0.5 vieneto citrinų
- 50 gramų cukraus (rudasis)
- 5 vienetai gvazdikėlių
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 10 vienetų juodųjų pipirų
- 3 vienetai kardamono (juodasis)
- 750 mililitrų raudonojo vyno (pusiau saldus)
- 5 vienetai kvapiųjų pipirų
- 200 mililitrų arbatos (juodoji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti stiprią juodą arbatą, perkošti ir skystimą supilti į didelį puodą.
Sudėti prieskonius.
Užvirinti, sumažinti ugnį iki minimumo, uždengti ir pavirti 10 min.
Apelsiną ir citriną supjaustyti griežinėliais ir sumesti į puodą. Pavirti 1-2 min.
Tada supilti į puodą vyną. Pašildyti, bet neužvirinti.
Sudėti cukrų, palaikyti ant silpnos ugnies šiek tiek. Neužvirinti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą