• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 50 gramų cukraus (rudasis)
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
  • 10 vienetų juodųjų pipirų
  • 3 vienetai kardamono (juodasis)
  • 750 mililitrų raudonojo vyno (pusiau saldus)
  • 5 vienetai kvapiųjų pipirų
  • 200 mililitrų arbatos (juodoji)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti stiprią juodą arbatą, perkošti ir skystimą supilti į didelį puodą.
    Sudėti prieskonius.
    Užvirinti, sumažinti ugnį iki minimumo, uždengti ir pavirti 10 min.
    Apelsiną ir citriną supjaustyti griežinėliais ir sumesti į puodą. Pavirti 1-2 min.
    Tada supilti į puodą vyną. Pašildyti, bet neužvirinti.
    Sudėti cukrų, palaikyti ant silpnos ugnies šiek tiek. Neužvirinti.

Autorius: Aleksandras

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 50 gramų cukraus (rudasis)
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
  • 10 vienetų juodųjų pipirų
  • 3 vienetai kardamono (juodasis)
  • 750 mililitrų raudonojo vyno (pusiau saldus)
  • 5 vienetai kvapiųjų pipirų
  • 200 mililitrų arbatos (juodoji)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti stiprią juodą arbatą, perkošti ir skystimą supilti į didelį puodą.
    Sudėti prieskonius.
    Užvirinti, sumažinti ugnį iki minimumo, uždengti ir pavirti 10 min.
    Apelsiną ir citriną supjaustyti griežinėliais ir sumesti į puodą. Pavirti 1-2 min.
    Tada supilti į puodą vyną. Pašildyti, bet neužvirinti.
    Sudėti cukrų, palaikyti ant silpnos ugnies šiek tiek. Neužvirinti.

Autorius: Aleksandras

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų