Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 gabalas karpių
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek porų
  • 5 vienetai pievagrybių
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 gūželė petražolių
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinpipirių
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (žuvies)
  • 50 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas miltai
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 saujelė spanguolių (džiovintos)
  • 1 arbatinis šaukštelis obuolių acto
  • 100 gramų sultinio (žuvies)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 gabalas karpių
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek porų
  • 5 vienetai pievagrybių
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 gūželė petražolių
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinpipirių
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (žuvies)
  • 50 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas miltai
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 saujelė spanguolių (džiovintos)
  • 1 arbatinis šaukštelis obuolių acto
  • 100 gramų sultinio (žuvies)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karpį išdarinėti,supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, sudėti į puodą.
    Dėti pievagrybius,morką, svogūną, porą, petražoles, prieskonius, sutarkuoti puse citrinos žievelės. Verdame i 10 minučių .
  2. Padažo gaminimas. Į įkaitintą keptuvę sudėti sviestą, dėti šaukštą miltų ,citrinos sulčių (iš likusios pusės citrinos), pilti obuolių acto, dėti šaukštelį cukraus, sudėti spanguoles, įpilti žuvies sultinio ir šiek tiek patroškinti.
  3. Nukošti karpį, sudėti į lėkštes, užpilti padažu, skanauti su mėgiamu garnyru (ryžiais,bulvėmis ar duona).

    Skanaus.

Autorius: Erikas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų