Į puodą supilti pieną, sudėti sviestą ir nuolat maišant užvirinti. Nukelti puodą nuo ugnies, greitai suberti miltus ir viską gerai išmaišyti (tešla gan tiršta, nėra taip paprasta). Tada suberti cukrų, gerai išmaišyti, leisti tešlai šiek tiek pravėsti ir įmušti kiaušinius. Elektriniu maišytuvu viską išplakti. Konditeriniu maišeliu išspausti sausainukus ant skardos, išklotos kepimo popieriumi ir pateptos aliejumi. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min., kol sausainiai gražiai apskrus. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus (rudasis)
6 vienetai kiaušinių
350 gramų kvietinių miltų
700 mililitrų pieno
150 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą supilti pieną, sudėti sviestą ir nuolat maišant užvirinti. Nukelti puodą nuo ugnies, greitai suberti miltus ir viską gerai išmaišyti (tešla gan tiršta, nėra taip paprasta). Tada suberti cukrų, gerai išmaišyti, leisti tešlai šiek tiek pravėsti ir įmušti kiaušinius. Elektriniu maišytuvu viską išplakti. Konditeriniu maišeliu išspausti sausainukus ant skardos, išklotos kepimo popieriumi ir pateptos aliejumi. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min., kol sausainiai gražiai apskrus. Skanaus!