Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus (rudasis)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 700 mililitrų pieno
  • 150 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą supilti pieną, sudėti sviestą ir nuolat maišant užvirinti. Nukelti puodą nuo ugnies, greitai suberti miltus ir viską gerai išmaišyti (tešla gan tiršta, nėra taip paprasta). Tada suberti cukrų, gerai išmaišyti, leisti tešlai šiek tiek pravėsti ir įmušti kiaušinius. Elektriniu maišytuvu viską išplakti. Konditeriniu maišeliu išspausti sausainukus ant skardos, išklotos kepimo popieriumi ir pateptos aliejumi. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min., kol sausainiai gražiai apskrus. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus (rudasis)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 700 mililitrų pieno
  • 150 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą supilti pieną, sudėti sviestą ir nuolat maišant užvirinti. Nukelti puodą nuo ugnies, greitai suberti miltus ir viską gerai išmaišyti (tešla gan tiršta, nėra taip paprasta). Tada suberti cukrų, gerai išmaišyti, leisti tešlai šiek tiek pravėsti ir įmušti kiaušinius. Elektriniu maišytuvu viską išplakti. Konditeriniu maišeliu išspausti sausainukus ant skardos, išklotos kepimo popieriumi ir pateptos aliejumi. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min., kol sausainiai gražiai apskrus. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų