Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti arba grūsti)
  • šiek tiek porų
  • 8 vienetai kiaušinių (virti)
  • šiek tiek majonezo
  • 200 vienetų kalmarų (konservuoti, indeliuose)
  • 200 gramų grybų (virti arba marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtus kiaušinius ir konservuotus, virtus kalmarus supjaustome vidutiniais gabaliukais ir sudedame į dubenį. Sudedame virtus arba marinuotus grybus. Supjaustome porą smulkiais žiedeliais ir sudedame i mišrainę. Vėliau dedame majonezo, įbarstome pipirų, druskos, jei reikia (aš nededu). Sumaišome. Skanu valgyti su juoda duona, galima papuošti žalumynais arba kokiomis daržovėmis. Skanaus.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti arba grūsti)
  • šiek tiek porų
  • 8 vienetai kiaušinių (virti)
  • šiek tiek majonezo
  • 200 vienetų kalmarų (konservuoti, indeliuose)
  • 200 gramų grybų (virti arba marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtus kiaušinius ir konservuotus, virtus kalmarus supjaustome vidutiniais gabaliukais ir sudedame į dubenį. Sudedame virtus arba marinuotus grybus. Supjaustome porą smulkiais žiedeliais ir sudedame i mišrainę. Vėliau dedame majonezo, įbarstome pipirų, druskos, jei reikia (aš nededu). Sumaišome. Skanu valgyti su juoda duona, galima papuošti žalumynais arba kokiomis daržovėmis. Skanaus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų