INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
 - 1 vienetas svogūnų
 - 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
 - 0.5 litro pieno
 - 1 litras vandens
 - šiek tiek druskos
 - 2 valgomieji šaukštai sviesto
 - 2 vienetai kaliaropių
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kaliaropes nuplaukite, nupjaukite jų žievę, o minkštimą supjaustykite kubeliais. Kubelius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, pasaldinkite, pasūdykite ir virkite, kol kaliaropės suminkštėja. Svogūną nulupkite, supjaustykite ir pakepkite su sviestu. Į pakeptus svogūnus supilkite miltus, gerai išmaišykite ir tada, nuolat maišydami, pilkite pieną. Šią masę supilkite į išvirusias kaliaropes ir išmaišykite.
 
REKLAMA
 
  
