Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 60 gramų migdolų
- 60 gramų sezamo sėklų
- 300 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišom miltus su kepimo milteliais, sudedame sviestą ar margariną ir cukrų,išminkome tešlą, ją įdedame valandai į šaldytuvą. Tada iš tešlos padarome pailgą apvalų gaminį, jį apvoliojame sezamo sėklose pjaustome riekelėmis i uždedame ant kiekvieno viršaus sausainio migdolą ir dedam į orkaitę, kepti apie 10 minučių maždaug 200 c orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 60 gramų migdolų
- 60 gramų sezamo sėklų
- 300 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišom miltus su kepimo milteliais, sudedame sviestą ar margariną ir cukrų,išminkome tešlą, ją įdedame valandai į šaldytuvą. Tada iš tešlos padarome pailgą apvalų gaminį, jį apvoliojame sezamo sėklose pjaustome riekelėmis i uždedame ant kiekvieno viršaus sausainio migdolą ir dedam į orkaitę, kepti apie 10 minučių maždaug 200 c orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą