Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja alyvuogių (juodosios, perpjautos per pusę)
  • 1/4 stiklinės alyvuogių (juodosios, smulkintos)
  • 1/4 stiklinės bazilikų (smulkintas)
  • 0.5 stiklinės paprikų (raudonoji, skrudinta ir susmulkinta)
  • šiek tiek majonezo
  • 1/4 stiklinės parmezano sūrio (trintas)
  • šiek tiek druskos
  • 4 vienetai tortilijos
  • 400 gramų varškės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenyje sumaišiau tarkuotą varškės sūrį, smulkintą papriką, alyvuoges, baziliką, parmezano sūrį, majonezą bei šiek tiek druskos.
    Gautą masę sutepiau ant 4 tortilijos blynų ir suvyniojau į trikampius ritinius.
    Ritinius suvyniojau į maistinę plėvelę ir padėjau 2 val. į šaldytuvą (dar geriau, jei ilgiau palaikysite).
    Atšaldytus supjausčiau storesnėmis riekelėmis, kiekvieną riekelę užmoviau ant medinio iešmelio ir papuošiau alyvuogių puselėmis.
    Skanaus.

Autorius: Jūratė

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja alyvuogių (juodosios, perpjautos per pusę)
  • 1/4 stiklinės alyvuogių (juodosios, smulkintos)
  • 1/4 stiklinės bazilikų (smulkintas)
  • 0.5 stiklinės paprikų (raudonoji, skrudinta ir susmulkinta)
  • šiek tiek majonezo
  • 1/4 stiklinės parmezano sūrio (trintas)
  • šiek tiek druskos
  • 4 vienetai tortilijos
  • 400 gramų varškės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenyje sumaišiau tarkuotą varškės sūrį, smulkintą papriką, alyvuoges, baziliką, parmezano sūrį, majonezą bei šiek tiek druskos.
    Gautą masę sutepiau ant 4 tortilijos blynų ir suvyniojau į trikampius ritinius.
    Ritinius suvyniojau į maistinę plėvelę ir padėjau 2 val. į šaldytuvą (dar geriau, jei ilgiau palaikysite).
    Atšaldytus supjausčiau storesnėmis riekelėmis, kiekvieną riekelę užmoviau ant medinio iešmelio ir papuošiau alyvuogių puselėmis.
    Skanaus.

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų