Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 200 gramų grietinėlės (12 % riebumo)
  • šiek tiek druskos
  • 400 gramų kalakutienos krūtinėlių
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek džiovintų bazilikų
  • šiek tiek laurų lapų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 200 gramų grietinėlės (12 % riebumo)
  • šiek tiek druskos
  • 400 gramų kalakutienos krūtinėlių
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek džiovintų bazilikų
  • šiek tiek laurų lapų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutieną supjaustome gabaliukais, sudedame į dubenį ir pabarstome prieskoniais. Įdedame 2 šaukštus majonezo. Viską gerai išmaišome ir paliekame kelioms valandoms.
    Įkaitiname keptuvėje alyvuogių aliejaus ir sudedame kalakutienos gabaliukus, apkepame, kol neapskrus viršus. Tada įpilame 0,5 litro virinto vandens, pagal skonį pagardiname SANTA MARIA ir kitais prieskoniais, uždengiame dangtį ir paliekam troškintis ant mažos ugnies apie 30-40 min.
    Į didesnį puodelį įdedame miltus ir įpilame pusę grietinėlės, gerai išmaišome, kad gautųsi vientisa skystoka masė.
    Į pabaigą supilame gautą masę į kalakutieną ir likusią grietinėlę. Viską gerai išmaišyti, jei prireiks pripilti virinto pieno ir patroškinti dar 2 min. Paruošta.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų